Interuniversitair onderzoeksproject : inventarisatie en evaluatie m.b.t. opvang en begeleiding van werklozen en werkzoekenden in Vlaanderen - Bouverne-De Bie, Maria, 1951-; Spiesschaert, Frans (Gent : Universiteit Gent, 1983)
Rapport over de opvang en begeleiding van werklozen in Vlaanderen.