De motoriek van de pasgeborene in de eerste levensuren - Willemse, Jacobus, 1929- (Utrecht : Bijleveld, 1961)
Hoe zit het met de voetzoolreflexen, buikreflexen, grijpreflexen, ... van een pasgeborene?
Ook verschenen als proefschrift Utrecht
Keywords: Fysiologie: bewegingsorganen, stem en huid; Pediatrie