Ouders van ernstig zieke en stervende kinderen : opvoedings- en begeleidingsproblemen - Bonekamp, A. L. M. (Alphonsus Lambertus Marius), 1920-2003 (S.l. : Bonekamp, 1980)
Hoe ga je als ouder om met een stervend kind, vertel je dat ... en hoe, hoe moet het verplegend personeel zo een situatie aanpakken, ... Allemaal vragen die gesteld worden wanneer je als ouder geconfronteerd wordt met een ziek kind dat stervende is, een kind waar geen hoop meer voor is, ...