Élements d'orthophonie à l'usage de tous les éducateurs - Herlin, Alexandre, 1899-1930 (Bruxelles : Ancienne Librairie Castaigne, 1910)
Heel mooi leerboek voor logopedisten en andere mensen die personen behandelen die op één of andere manier een spraakgebrek hebben: veel foto's en tekeningen van de stand van de mond, de stand van het strottenhoofd, ...