L'ouïe : revue trimestrielle à l'usage du public. - Legrand, Max-Albert (Paris : Oeuvre des sourds-parlants, 1912)
Nr. 8 (juli/augustus/september) van dit tijdschrift, waarin o.a. aan bod komen de dactylofoon en het gebruik van warme lucht bij de hygiëne en genezing van de neus.