Het leven van den abt de l'Epée aan de doofstommen verhaald - Pitrois, Yvonne, 1830-1937; Engelen, Willem (Antwerpen : Kauch, 1922)
Het verhaal van abt de L'Epée, een pionier in het onderwijs voor doofstommen.