Die Methode Malisch : Referat - Hermus, Adrianus, 1862-1941; Poschmann, M. Edeltrudis (Dillingen : Vereinigte Druckereien, Kunst- und Verlagsanstalt, 1928)
Een woordje uitleg bij de Malisch-methode die toendertijd veel gebruikt werd in het Nederlandse doofstommen-onderwijs.