Handigids : nationale voorzieningen voor gehandicapten. - Ministerie van Sociale Voorzorg (Brussel : Ministerie van Sociale Voorzorg, 1988)
Wegwijzer voor de gehandicapten wat betreft sociale voorzieningen: hoe zit het met financiële uitkeringen, kinderbijslag, uitkering van ziekte- en invaliditeitsuitkering, revalidatie en medische zorgen, ... ?