Knutsel je mee met mentaal gehandicapte kinderen? - Kaderschool voor begeleiding van gehandicapte kinderen (Gentbrugge : Kaderschool voor begeleiding van gehandicapte kinderen, 1980)
Foto's en tekeningen illustreren deze deftig geschreven handleiding om aan de slag te gaan met mentaal gehandicapte kinderen in de ateliers: boetseren, vouwen, stempelen, ...