Groei van de opleiding der doofstommen in België. - St.-Gregoriusinstituur Gentbrugge (Gentbrugge : St.-Gregoriusinstituut)
Handgeschreven "brief" waarin een beeld wordt gegeven van de groei van de opleiding der doofstommen. Voorontwerp van een folder of zo?
Keywords: Letters (Correspondence).