Brandpunten : deel 2 handleiding : een bundel teksten over actuele problemen ter analyse en discussie, met oefeningen, stijl- en stelopgaven - De Wit, Vic; Van Dyck, Jos A. C. (Jozef Alice Constant), 1922-1999 (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1977)
Verschillende bekende namen hebben hun steentje bijgedragen aan deze uitgave: Karel Poma, Gaston Geens, Mark Eyskens, Godfried Bomans, Tone Brulin, ...