Niches om te zien : de strategische groei van Barco - Buyst, Erik, 1960-; Lowyck, Kristof; Soete, Antoon (Tielt : Lannoo, 2004)
Barco werd opgericht in 1934 door Lucien De Puydt. In vijf periodes nam Barco telkens een verschillend profiel aan: van radio- en televisiebedrijf over fabrikant van textiel-automatisatiesystemen tot producent van displayoplossingen voor grootbeeld en levenskritische toepassingen. Dit boek is het ruim geïllustreerde resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek.
Erfgoedcollectie
Keywords: Geschiedenis; Ondernemingen