De kunst van het ademen : een handleiding voor juiste ademhaling ontspanning, concentratie en psychisch. lichamelijke harmonie - Cavin, Milla (Deventer : Kluwer, 1955)
Handboek voor het aanleren van de juiste ademtechnieken bij het spreken.