The cornerstone. - Kasatani, Yoshiaki; Terreault, Jean-Yves; Walbers, Rob; Yoshida, Daisuke (S.l. : PR-y, 2014)
The Cornerstone is de naam van een atelier waar psychiatrische patiënten hun creativiteit kwijt kunnen. We krijgen foto's te zien en interviews te lezen. Voornamelijk in het Japans gedrukt, sporadisch even vertaald naar het Engels.