Prolegomena einer medizinischen Anthropologie : ausgewählte Aufsätze - Gebsattel, V. E. (Viktor Emil), Freiherr von, 1883-1976 (Berlin : Springer, 1954)
De meest uiteenlopende items komen aan bod in dit werk: psychopathologie, melancholie, fobieën, psychiatrie, fetisjisme, seksualiteit, psychotherapie, neurologie, psychoanalyse, hypnose, eer, liefde, angst en dood zijn allemaal terug te vinden in de inhoudstafel van dit boek.
Includes bibliographies.
Keywords: Psychiatry