De antieke beschaving in hoofdlijnen : letterkunde, muziek, beeldende kunst, wijsbegeerte, godsdienst, staat en maatschappij - Croon, J. H. (johan Harm), 1921-; van Aken, A. R. A. (Andreas Rudolphus Antonius), 1914- (Amsterdam : Agon Elsevier, 1972)
Overzicht van de Griekse en Romeinse beschavingsgeschiedenis.
Met reg.
Keywords: Cultuurgeschiedenis; Klassieke oudheid; Leermiddelen (vorm).