Straf! - Bryssinck, Dirk; Morbee, Annemie; Pauwels, Dirk, 1945-; Van den Abeele, Cathrina (S.l. : Straf, 2018)
Deze publicatie verscheen n.a.v. Straf!, een artistiek feest uit solidariteit met de situatie van geïnterneerden, op 22 september 2018. Dit boek geeft een stem aan hen die niet aanwezig konden zijn: hun ervaringen, kwetsuren en dromen. De opbrengst gaat naar organisaties die ondersteuning bieden aan geïntegreerde mensen met een beperking en mensen met een dubbeldiagnose.