Bibliografie Ons Erfdeel 1957-1977. - Baeyens, Richard, 1930-; Van Assche, Hilda, 1922-2009 (Rekkem : Stichting ons erfdeel, 1980)
Een overzicht van alle bijdragen die verschenen zijn in het literaire tijdschrift Ons Erfdeel tussen 1957 en 1977.