Humanity : the Outside In national exhibition 2023. - Steene, Marc (Brighton : Outside In, 2023)
De catalogus van een mooie tentoonstelling waarbij de organisatie Outside In opnieuw werk tentoonstelt van patiënten met een geestelijke beperking. Het werk was te zien op verschillende locaties en is heel divers en van een mooie kwaliteit: potlood, verf, pastel, keramiek, fotografie, inkt, gouache, collage, sculptuur, installatie, textiel, film, linosnede, ...