Szenen der Volkskunst. - Württembergischer Kunstverein (Stuttgart : Württembergischer Kunstverein, 1981)
Name it ... en het staat wel in deze catalogus: alle mogelijke kunstvormen komen aan bod in deze tentoonstellingscatalogus: graffiti, installaties, textiel, schilderijen, tekeningen, fotografie, meubels, ... Werkelijk alles vind je terug in dit werk.