J.L.C. Schroeder van der Kolk en het ontstaan van de psychiatrie in Nederland - Vijselaar, Joost, 1957-; Bolt, Timo (Amsterdam : Boom, 2012)
Biografie van Schroeder van der Kolk, de arts-hoogleraar die aan de basis stond van de psychiatrie in Nederland, een man die je kan vergelijken met Dr. Joseph Guislain.
Keywords: Schroeder van der Kolk, J. L. C., -- 1797-1862.