Spiritism and mental health : practices from spiritist centers and spiritist psychiatric hospitals in Brazil - Bragdon, Emma; Lake, James, 1956- (London : Singing Dragon, 2012)
Spiritisme maakt nog altijd deel uit van de Braziliaanse cultuur en vindt zelfs zijn weg naar de psychiatrie, waar het, naast de andere therapieën, deel uitmaakt van het genezingsproces.