Van Eeckhout - Boenders, Frans, 1942- (Merendree : Galerie Lieve Lambrecht, 2012)
In dit werk maken we kennis met de kunstenaar Willy Van Eeckhout die zich voornamelijk toelegt op tekeningen en schilderijen, gaande van realistische dingen tot abstracte voorstellingen.
Keywords: Eeckhout, Willy van, -- 1943-.