De titanen - Lippens, Ronnie, 1962- ([Wommelgem] : Storyland Pod, 2024)
Ronnie Lippens is niet "zomaar een auteur": Lippens is criminoloog en hoogleraar en dit is zijn eerste fictie-werk. Maar het is niet zomaar een fictiewerk: het gaat hier over een psychologische novelle. Een lijk wordt gevonden buiten de satdsmuren en de politie doet, om de zaak op te lossen, beroep op één der grootste humanisten en wetenschappers die de Lage Landen ooit hebben voortgebracht, zijnde ... Dr. Joseph Guislain. Natuurlijk mag dit boek niet ontbreken in de bibliotheek van het Museum Dr. Guislain.