Synisbok safneignar - Showcase : fuglar - birds - Hafstein, Niels, 1947- (Akureyri : Icelandic Folk and Outsider Art Museum, 2019)
Wie tekeningen of schilderijen had verwacht komt van een kale reis terug: in deze uitgave alleen sculpturen van vogels.