Synisbok safneignar - Showcase : Kiko Korriro - Hafstein, Niels, 1947- (Akureyri : Icelandic Folk and Outsider Art Museum, 2019)
Het werk van Kiko Korriro bestaat uit sculpturen, installaties, tekeningen en collages.