Synisbok safneigar - Showcase : leynigaroar - secret gardens - Hafstein, Niels, 1947- (Akureyri : Icelandic Folk and Outsider Art Museum, 2021)
Heel mooi werk komt aan bod in dit boekje: tekeningen, textiel, sculpturen, ... Bloemen, vruchten en bomen spelen de hoofdrol in deze werken.