Synisbok safneigar - Showcase : Mannsmynd - Human form - Ellert, Ingvar, Niels, 1947- (Akureyri : Icelandic Folk and Outsider Art Museum, 2023)
De mens is het onderwerp van deze uitgave: tekeningen, sculpturen, poppen, textiel, ... komen allemaal aan bod in deze boeiende materie.