Synisbok safneignar X : Showcase X - Ellert, Ingvar, Niels, 1947- (Akureyri : Icelandic Folk and Outsider Art Museum, 2024)
In deze uitgave maken we kennis met het werk van Ingvar Ellert, een outsiderkunstenaar die vooral werkt met kleurpotlood, stift en verf.