Vast geloof, religieuze kunst van gedetineerden. - Museum voor Religieuze Kunst (Uden : Museum voor Religieuze Kunst (MRK), 2014)
Kleine "catalogus" bij de gelijknamige tentoonstelling waarin eigenlijk dieper in gegaan wordt op het thema: "Leert nood bidden?" en "Kunst is de dochter van de vrijheid" zijn de twee onderwerpen die aan bod komen.