Copyright Panamarenko : verklarende woordenlijst - Morrens, Paul, 1948-; Willemse, Hans, 1969- (Gent : Ludion, 2005)
Een heel interessant werk: een alfabetische opsomming van verschillende werken van Panamarenko ... en hun geschiedenis, hun ontstaan, hun samenstelling, ... en van waar kwam dat idee precies om dit werk te maken. Regelmatig wordt Panamarenko geciteerd, op z'n Panamarenko's, zoals hij sprak, met die Antwerpse tongval, en die humor die hem zo eigen was. Een heel aangename en leuke en boeiende manier om kennis te maken met de mens Panamarenko, die kunstenaar die altijd een kleine jongen is gebleven, al kende hij die natuurwetten waar hij mee speelde heel goed.
Keywords: Panamarenko, -- 1940-2019