Doel : polderdorp & omgeving - Goossens, Carine, 1961-; Goossens, Ludo; Reyn, Edmond; Soens, Tim, 1977-; Willems, Richard (Tielt : Lannoo, 2015)
In dit boek wordt de rijke geschiedenis van de linkerpolderoever geschetst, van de 13e eeuw tot vandaag, met aandacht voor de geografische, culturele, sociale en historische aspecten van het polderdorp en zijn omgeving. In een apart luik wordt dieper ingegaan op de problematiek van Doel vandaag en op zijn toekomst. Dit boek is rijkelijk geïllustreerd met historische kaarten, archieffoto's, luchtbeelden en hedendaagse fotografie.