Destins d'enfants : adoption, familles d'accueil, travail social - Dolto, Françoise, 1908-1988; Hamad, Nazir, 1947-; Manier, Colette ([Paris] : Gallimard, 1995)
In 1976 nam Françoise Dolto een drastische beslissing: ze stopte haar privé-consultaties en legde zich voortaan toe op het opleiden en begeleiden van mensen uit de praktijk: psychoanalysten, sociale werk(st)ers, kinderartsen, ... In dit werk besteedt ze aandacht aan adoptiekinderen, adoptiegezinnen en de sociale werk(st)ers die een rol vervullen in de adoptieprocedure.
Includes bibliographical references (p. 147-[153]) and indexes