Gevoelens ik heb er wel duizend : gedichten van gevoel, uitzinnigheid en waanzin - Festen, Theo, 1936- (Amsterdam : Querido, 1999)
In 1999 bestond het Nationaal Fonds Geestelijke Gezondheidszorg 50 jaar ... en dat moest natuurlijk gevierd worden. Theo Festen ging voor deze jubileumuitgave op zoek naar gedichten over gevoel, uitzinnigheid en waanzin. Dichters van dienst zijn o.a. Remco Campert, J.C. Bloem, A. Roland Holst, Joost van den Vondel, P.C. Hooft, Herman Gorter, Hugo Claus, Guido Gezelle, Paul van Ostaijen, ...