Goran Djurovic : Unknown secrets - Allegaert, Patrick, 1954- (Tielt : Lannoo, 2009)
Goran Djurovic is gefascineerd door de mens en zijn relaties, het moeizaam zoeken om samen te leven, de onderwerping en het lijden veroorzaakt door dominantie. De schilderijen van Djurovic zijn donker en stralen pessimisme en negativiteit uit.
Keywords: Djurović, Goran, -- 1952-.