Oog in oog - Meijers, Rik; Harinck, Nelleke (Goes : Atelier De Kaai, 2006)
N.a.v. de tiende verjaardag van Atelier De Kaai, een galerie waar mensen met een beperking de kans krijgen hun creativiteit gestalte te geven, schreef Nelleke Harinck deze bundel gedichten bij tekeningen van Rik Meijers.