Symposia - Studium Generale januari t.e.m. mei 2010 - Lezingen - Vrije Academie werkplaats voor Beeldende Kunsten Den Haag - Presentaties. - Vrije Academie werkplaats voor Beeldende Kunsten (Den Haag : Vrije Academie voor Beeldende Kunsten, 2010)
Deze lezingen gaan voor een groot stuk over outsiderkunst waarbij o.a. diep ingegaan wordt op het werk en de figuur van Antonin Artaud. Heel sober geïllustreerd, eerder een folder dan een boek.