Door de hand van Rembrandt : 31 dichters geïnspireerd. - Vergeer, Charles, 1947- (Uden : Hoenderbossche Verzen, 2006)
31 dichters uit Nederland en België lieten zich insprireren door de schilderijen van Rembrandt. Genoveef Lukassen verzorgde de grafische vormgeving en de vier zeefdrukken. Bij elk gedicht hoort een soort "postkaart" die een visuele indruk geeft van het oorspronkelijke schilderij en het gedicht dat geïnspireerd werd door dit werk.