Droomhuizen en Luchtkastelen bestaan echt ... in verbeelding - Verhallen, Jan, 1935-2011 (S.l. : Uitgeverij Ligatura)
Drs. J. Verhallen studeerde orthopedagogiek, kunstgeschiedenis en filosofie aan de universiteit van Nijmegen. Naast zijn werk als psychotherapeut is hij actief als glazenier, schrijver en schilder. Hij publiceerde over taal en verbeelding in boeken en artikelen. In dit boek legt hij uit hoe je gestalte moet geven aan je verbeelding, jezelf poorten en huizen en kastelen moet inbeelden, en hoe je die gestalte geeft met karton en papier en verf.