'Buitengewoon' : vijf jaar werken in het gewoel van Utrecht - Bijnagte, Ineke; Ateliers De Wijde Doelen; Vringer, Roel (Utrecht : Ateliers De Wijde Doelen, 2000)
De ateliers De Wijde Doelen geven kunstenaars met een beperking regelmatig de kans om eens samen te werken met "gevestigde kunstenaars". Het resultaat van dergelijke projecten krijg je te zien in deze catalogus van de tentoonstelling 'buitengewoon': tekeningen, schilderijen, sculpturen, ...