Puzzel mee aan meer kwaliteit in het landbouw-landschap. (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 2019)
Een Oost-Vlaams kwaliteitslandschap behouden of creëren vraagt bewustzijn en samenwerking van landbouwer, tuinbouwer, lokaal bestuur, bedrijfsleider, recreant en bewoner. De brochure formuleert uitdagingen en bespreekt de verschillende puzzelstukken uit het landschap, met aandacht voor de dagelijkse praktijk.