Outsider art source book : art brut, folk art, outsider art - Maizels, John, 1945- ([Radlett] : Raw Vision, 2009)
Een woordje uitleg bij de vraag: wat is art brut, volkskunst en outsiderkunst precies. Source book? Alle grote en minder grote namen uit de outsiderkunst worden hier dus opgesomd: woordje uitleg bij hun leven ... en een voorbeeldje van hun werk. Henry Darger, Madge Gill, Augustin Lesage, Adolf Wölfli en vele anderen passeren de revue.