Grimoire : futurology of cooperation - Czapski, Anna; Peeters, Diederik; KASK (Gent : KASK, 2023)
Een grimoire is een boek vol magische recepten en bezweringen. Krijg greep op het verleden, het heden en de toekomst, schep nieuwe werelden en krijg macht in deze nieuwe werelden. Ook het conservatorium verleende zijn medewerking aan deze uitgave. Gaat, voor alle duidelijkheid, niet over echte magie: zijn bijvoorbeeld groepsspelen waarbij je lijsten moet opstellen, in groep moet bepalen welke dingen uit die lijsten belangrijker zijn dan de andere, hoe je die dingen, of de zoektocht naar die dingen, aan moet pakken, ... Gaat dus vooral over groepswerk, samen iets doen, samen dingen uitwerken en bespreken, ...