Kuldersbloed & blauwemeisjestranen : samenstelling Marcel De Bleecker ; fotoproductie Jean Collignon. - Collignon, Jean; De Bleecker, Marcel, 1932-2016 (Gent : Koninklijke Vereniging van Gentse Oud-Wezen, 2010)
Een prachtig uitgegeven boek dat ons de geschiedenis vertelt van de Gentse weeshuizen, rijkelijk voorzien van fotomateriaal.
Aangevulde en herziene uitgave van: Verweesd, verwezen : vier eeuwen kulders, rode lijvekens en blauwe meisjes in Gent