Gent, een stad van alle tijden - Carson, Patricia, 1929-2014; Danhieux, Gaby; De Schryver, Godelieve (Tielt, : Lannoo, 1997)
De oorsprong van Gent - De middeleeuwse kern - De grondslag van de macht - Troebele tijden - Sombere dagen - Een oude vijandschap - Herleveing - Gent en het nieuwe België
Keywords: Ghent (Belgium) -- History