Jonas Burgert. - Produzentengalerie Hamburg (Hamburg : Produzentengalerie Hamburg, 2006)
Catalogus van een tentoonstelling. Groot formaat, kleurenfoto's. Burgert beperkt zich tot de schilderkunst, dompelt zich onder in een droomwereld waarin de kleur turkoois opvallend aanwezig is. Geen andere kunstvormen: sculptuur, installaties, fotografie, textiel, ...
Tweetalig Duits/Engels.
Keywords: Burgert, Jonas, -- 1969-.