Struwwelhitler : a Nazi story book by Dr. Schrecklichkeit. Eine Parodie des Original-Struwwelpeter - Dr. Schrecklichkeit; Spence, Philip, 1873-1945; Spence, Robert, 1871-1964 (Berlin : Autorenhaus Verlag, 2005)
Een parodie op de populaire strip Struwwelpeter die in 1941 verscheen, een werk van Robert en Philip Spence. Was origineel een kinderrijmboek ... en dat is het gebleven, alleen krijgen we te maken met andere figuren. Je krijgt een Engelse rijm te lezen ... en links krijg je de Duitse vertaling aangeboden. Het boekje vertelt ons de avonturen van Hitler, Goebbels, Göring, Mussolini en Stalin. Zo begint bijvoorbeeld "The story of cruel Adolf" als volgt: "Here is cruel Adolf, See! / A horrid wicked boy was he; / He made a purge to serve his end, / And shot up all his oldest friends." ...