Gao Brothers : portraits. - Yue wen (Beijing : China art archives and warehouse, 2010)
Fotowerk van de Gao Brothers. Een hele reeks foto's die ons de arrestaties tonen van prostituees in 2006-2007, maar bijvoorbeeld ook de foto "Confrontation" uit 2008 waarop we het gekende beeld van het Tienanmen-plein zien van de man die voor die tank gaat staan. Verder zien we ook gerasterde portretfoto's van Saatchi, Pavarotti, Marilyn Monroe, Martin Luther King, ... We zien ook "dubbelportretten": Osama Bin Laden, Saddam Hoessein, Hitler, ... als jong kind, en als de volwassene zoals we ze kennen. Speciale foto is "The interview" waarop we Stalin, Saddam Hoessein, Fidel Castro, Hitler, Mao en Osama Bin Laden herkennen die elkaar ontmoeten voor wat een meeting lijkt te worden, een overleg met elkaar. Het provocerende werk zoals we dat gewoon zijn van de Gao Brothers, deze keer beperkt tot de fotografie.