In een ogenblik. - De Splenter, Libelia (Brasschaat : Diensten- en begeleidingscentrum Openluchtopvoeding vzw., 2011)
Een fotoboek dat werd uitgegeven ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van Diensten- en Begeleidingscentrum Openluchtopvoeding vzw. Op de foto's kinderen en volwassenen die opgevangen worden in dit centrum: een gevarieerd beeld van het aanbod en de betrokken patiënten, rustig gezeten in de zetel, spelend op de speelplaats, werkend in het atelier, ...