De trolleybussen van Willem van Genk - Van der Weide, Jack (Leiden : Uitgeverij Fragment, 2023)
Mooi werkje waarin we op een aangename manier kennis maken met de trolleybussen die Willem van Genk knutselde: foto's van Willem op zijn apartement, tekeningen en bussen, het materiaal waarmee hij alles maakte, ... Mooie en interessante foto's die veel vertellen.
Keywords: Genk, Willem van, -- 1927-2005.